Har du en idé som luktar pengar? Då har du kommit till rätt sida!

Material:

På Youtube finns en virtuell kreativ företagsworkshop. Kontakta oss på korsholms4h@gmail.com för att få tillgång till den!

Om du funderar på att bli 4H-företagare kan du fylla i en intresseanmälan. Fyll i och skicka till korsholms4h@gmail.com. Blanketten kan också skrivas ut och fotas så är det lätt att skicka in den.

Har du redan bestämt dej?

Skriv ut försäkringsblanketten, fyll i och skicka in till korsholms4h@gmail.com. Försäkringen kostar 30€ och kontonumret finns på blanketten. Du behöver också bli medlem i Korsholms 4H. Det kostar 10€ för 4H-företagare. Medlemsavgiften betalas in till FI08 4970 2720 0417 00/ Korsholms 4H. Skriv ditt namn som meddelande. Bifoga bild av betalningsverifikaten i mailet med försäkringsblanketten.

Sedan till det riktiga jobbet! Skriv ut företagshäftet (eller ladda ner). Du kan på egen hand fylla i din plan. När du kommit så långt att du vill bolla idéer/ få din plan granskad/ göra en etableringsanmälan så tar du kontakt på korsholms4h@gmail.com så bestämmer vi tid för en träff i verkligheten eller på Zoom.

Back to top of page