4H Arbetspoolen

Viktigt vårvintern 2021!
Arbetspoolen fungerar så normalt som det går så det går bra att skicka in en ansökan. Just nu tar det någon vecka innan vi tar kontakt och du kommer med i gruppen.

Välkommen med!

4Hjälpen har gått ihop med Arbetspoolen-Työrinki! Från och med nu går namnet 4Hjälpen i graven och vi använder namnet 4H Arbetspoolen (4H Työrinki).

För den som varit med i 4Hjälpen betyder det inte stora förändringar, men för den som varit med i Arbetspoolen ändrar det en hel del. Den största förändringen är att kunden inte längre betalas i handen av kunden utan betalas som lön till ditt konto. Lönen varierar en aning beroende på inom vilken bransch arbetet är. Den varierar mellan 7,91 och 9,79 beroende på vilken typs arbete du utför. Eftersom lönen betalas helt som vilken lön som helst följer så ska du lämna in skattekort och timlista efter att jobbet är utfört. Lönedagen är den 15´e varje månad. Du får också en semesterersättning i pengar och är försäkrad (lagstadgad olycksfallsförsäkring) och den lön du får bygger på den pension du förhoppningsvis får nångång långt in i framtiden.

För att komma med börjar du med att fylla i ansökningsformuläret.

Efter att du har fyllt i det får du info om när och var du skriver på ditt arbetsavtal. Du läggs också med i WA-gruppen/grupperna.

Har du slut på timlistor? Här kan du ladda ner och skriva ut: Timlista arbetspoolen Kom ihåg att använda skilda timlistor för olika kunder och att fylla i ALLA uppgifter!

Back to top of page