Övrig klubbverksamhet

Kaninhoppningsklubben

Nya kaninklubbar startar våren 2018!

 

Vår gemensamma vardag – Yhteinen arkemme

Tillsammans med Vaasan 4H deltar vi i det tvåspråkiga projektet ”Vår gemensamma vardag”. Projektet startade i januari 2016 och pågår till slutet av 2017. I klubbverksamheten deltar barn från årskurs 3-4 i Haga skola och Vanhan Vaasan koulu.

Projektet avslutades med en fin fest i Tammerfors den 18.11.2017.


Killklubben

Inom ramen för Projekt Glädje startade vi en killklubb för pojkar i årskurs 4-6 våren 2016. Klubben hade spel som huvudtema och pojkarna närmade sig temat genom allt från snöskulpturer till smoothies. Killklubben är hittills den enda klubben som haft en man som ledare. Killklubben vilar för tillfället.

Miniföretagarna

En grupp ivriga företagarfrön i åldern 7-8 år tog initiativet till företagsarbete som ledde till Miniföretagarklubben. I klubben lär deltagarna sig företagsamhet och sakers värde. Vi har också övat oss på sparamhet och att sätta mål för sparandet genom att måla egna spargrisar. Taken är att gruppen fortsätter träffas med målet att grunda egna övningsföretag när de hunnit bli en aning äldre.


Garn och tråd

Garn och tråd vilar för tillfället.


Julpyssel

I december packar vi igen vår bil med julpysselmaterial och åker ut till olika skolor för att pyssla. Information om datum och tider meddelas i skolorna i slutet av november.


Back to top of page