Övrig klubbverksamhet

Julfiilis

Kom med och skapa magiska Julpynt och Julgodis i 4Hs Julverkstad. Allt vi gör i verkstaden kommer vi att sälja på Vasas Julfiilis marknad 4-5.12. Du får behålla pengarna från försäljningen själv!

LÖRDAG 13.11 OCH LÖRDAG 20.11, kl. 10 – 14 UNGDOMSGÅRDEN Ziti, Marknadsvägen 1, Smedsby

Anmäl dig här!
20 € + medlemsavgift (Inkl. material, försäkring, försäljningsplats och en lätt lunch).

Kaninklubb

Nu äntligen startar vi kaninklubb i Korsholms 4H! Vi kommer att träffas 5 gånger och lära oss mer om kaninskötsel, kloklippning och selträning. Vi kommer också att öva kaninhoppning. Klubben riktar sig barn i åk 3-6 och deras kaniner.

Vi träffas vid Kulturhuset Fanny (Kyrkoesplanaden 34). Kaninklubben hålls utomhus.

Start torsdag 26.8 kl 17.30-19.

Priset är 15 euro + medlemsavgift (10/5 euro).

Klubben har åtta platser och är nu fullsatt.

 

 

Här hittar du annan kaninverksamhet!

 

Vår gemensamma vardag – Yhteinen arkemme

Tillsammans med Vaasan 4H deltog vi i det tvåspråkiga projektet ”Vår gemensamma vardag”. Projektet startade i januari 2016 och pågick till slutet av 2017. I klubbverksamheten deltog barn från årskurs 3-4 i Haga skola och Vanhan Vaasan koulu.

Projektet avslutades med en fin fest i Tammerfors den 18.11.2017.


Killklubben

Inom ramen för Projekt Glädje startade vi en killklubb för pojkar i årskurs 4-6 våren 2016. Klubben hade spel som huvudtema och pojkarna närmade sig temat genom allt från snöskulpturer till smoothies. Killklubben är hittills den enda klubben som haft en man som ledare. Killklubben vilar för tillfället.

Miniföretagarna

En grupp ivriga företagarfrön i åldern 7-8 år tog initiativet till företagsarbete som ledde till Miniföretagarklubben. I klubben lär deltagarna sig företagsamhet och sakers värde. Vi har också övat oss på sparamhet och att sätta mål för sparandet genom att måla egna spargrisar. Taken är att gruppen fortsätter träffas med målet att grunda egna övningsföretag när de hunnit bli en aning äldre.


Garn och tråd

Garn och tråd vilar för tillfället.


Julpyssel

I december packar vi igen vår bil med julpysselmaterial och åker ut till olika skolor för att pyssla. Information om datum och tider meddelas i skolorna i slutet av november.


Back to top of page